fbpx

Viisivaihteisia hevosia

Sponsorit

Etsimme tiimille sponsoreita.

Toiveena on pitkäjänteinen yhteistyö.
Tiimin jäsenet tähtäävät hevosalan ammattilaisiksi tai vähintään kansainväliseen kilpauraan, sponsorointiin suhtaudutaan siihen kuuluvalla asenteella ja innolla hyödyntää kumppaniemmekin menestystä.

Näkyvyyttä on tarjolla tiimiläisten vaatteissa, hevostrailereissa ja autoissa, sekä kisapaikoilla myös tiimin jäsenen, Kaakkolan tilan varustemyymäläkontissa (jopa esittelyvideo voi pyöriä myymälässä)
Kotisivuillemme sponsoripaketin mukaisesti näkyvyyttä bannerein sekä artikkeleita, Facebook, Instagram päivityksiä ja mainintoja, tuote-esittelyä ja nostoja. Tiimissä tapahtuu läpi vuoden.

Yrityksesi näkyviin tapahtumissa myymäläkontin sponsoriseinälle

Yritys saa käyttöönsä kuvamateriaalia ja voi kertoa yhteistyöstä ja tuloksista omilla kanavillaan.
Ratsastajavierailut tapahtumiin ja esim messuosastolle avuksi sopimuksen mukaan. Mainoskuvauksia voidaan sopia jolloin kuvamateriaalin saa yritys täysin omaan käyttöönsä, tiimissä mukana ammattivalokuvaaja.

Sponsorit ovat tervetulleita tapahtumiin ja kilpailuihin mukaan, esim SM-kisat. Yrityksesi henkilöstölle alennusprosentit hevos- ja ratsastusvarusteista (Kaakkolan varustemyymälä ja verkkokauppa).

Tarjolla on kolme erihintaista pakettia, mutta sopimus voidaan räätälöidä myös juuri yrityksellesi sopivaksi. Ota yhteyttä.

info(at)5ghorses.com
tai 0400-498777/ Anita Kaakkola