fbpx

Viisivaihteisia hevosia

Laura Nyström

Laura on Kaakkolan tilan hevosten luottoratsastaja. Yhteistyö alkoi kasvattajatilan ja hänen välillään jo vuonna 2013. Laura on kehittynyt ja kilpaillut SM-tasolla useammalla eri hevosella, joista kolme on Kaakkolan tilan kasvatteja.

Tällä hetkellä Laura kilpailee kahdella hevosella. Nuorempi Héla frá Kaakkola on 2012 syntynyt kimo tamma, jonka Laura kantakirjasi 2019 keväänä II-palkinnolla ja myöhemmin kesällä he voittivat SM-hopeaa T2-luokassa. Lauran oma hevonen List frá Kuuma on 12-vuotias 5-käyntitamma, joka on myös aikoinaan tilalta ostettu. Samana keväänä Laura kantakirjasi myös Listin II-palkinnolla ja SM-kilpailuiden 5-käynnissä voitti jo kolmannen kerran hopeaa.

Lauralla on oma talli Vihdin Ojakkalassa ja hän opiskelee agrologiksi Mustialassa. Kotona on kasvamassa kaksi omaa kasvattia, jotka odottavat kilpakentille pääsyä.

Tiimissä Laura toimii linkkinä tekijäporukan ja ratsastajien välillä sekä esimerkkinä nuoremmille ratsastajille, miten pitkäjänteisellä työllä voi saavuttaa tavoitteitaan.