fbpx

Viisivaihteisia hevosia

5G-partners

Sponsorit

Meitä sponsoroivat yritykset uskovat meihin ja me haluamme olla hyviä kumppaneita heille. Siksi arvojenkin on oltava samankaltaisia.
Tarvitsemme taloudellista tukea ja olemme tehneet kolme eritasoista ehdotusta valmiiksi vaihtoehdoiksi. Tarvittaessa voidaan sopia erikseenkin räätälöity sopimus.
Jos olet kiinnostunut, otamme yhteyttä, jätä yhteydenottopyyntö tästä

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit auttavat tiimiä lahjoittamalla tuotteita tai palveluitaan. Myös tämä tapa tukea on tärkeä ja mieluusti käytämme ja näytämme hyviä asioita, kuinka ne toimivat meillä. Ota yhteyttä jos kaipaat näkyvyyttä hyvälle tuotteelle tai palvelulle, neuvotellaan sopiva paketti.

Ratsukot

Tuntuuko tämä tiimi sellaiselta että haluaisit olla mukana ratsastajana tai hevosen omistajana ? Olet ahkera ja tavoitteellinen ratsastaja ? Sinulta ehkä puuttuu hevonen, jolla edetä ? Vai onko sinulla hevonen, jonka haluaisit mukaan valmentautumaan tavoitteellisen ratsastajan kanssa ja hyvässä valmennuksessa ? Parhaassa tapauksessa sinulla on halu menestyä, sopiva hevonen ja haluat mukaan tiimiin menestymään.
Tiimin tarkoituksena on mahdollistaa menestys. Usein talousasiat nousevat myös esteeksi edistyä. Sponsorien kanssa tehtävä yhteistyö luo mahdollisuuksia saada tukea myös taloudellisesti, esim valmennuksiin, matkoihin, kilpailujen kustannuksiin. Olet valmis tekemään asioita myös sponsorien ja yhteistyökumppanien kanssa, edustamaan heitä esiintymiselläsi ja tekemiselläsi.
Ota yhteyttä ja kerro kiinnostuksestasi ja resursseistasi.
Varmimmin ”talliin” pääset jos pystyt tuomaan mukanasi sopivan sponsorin.