fbpx

Viisivaihteisia hevosia

Tuki

Auta meitä menestymään

Nuoret ratsastajamme eivät ole varakkaita. Yksi yhdistyksen perustamisen syistä on ollut mahdollistaa laji ja siinä huipulle pääseminen kaikille aidosti tavoitteellisille nuorille ratsastajille. Vaikka osa kilpailee lainaratsullakin, on hevosen ylläpito, valmentautuminen ja kilpailuihin osallistuminen huomattavan kallista. Tässä kohtaa tiimimme pyytää tukeanne, jotta hyvin alkuun saatu ja toimiva malli pystyy jatkamaan ja kehittymään yhä paremmaksi.

Kaikki tuki käytetään suoraan nuorten ratsastajien valmentautumiseen, hevosten hyvinvointiin ja kilpailemisesta aiheutuviin kustannuksiin. Hyödynnämme ja edistämme suomalaista  asiantuntijuutta sekä islanninhevoskasvatusta.

Yhdistyksen tavoitteena on tukea suomalaisten, lahjakkaiden nuorien kehittymistä kansainvälisen tason kilparatsastajiksi ja lisätä suomalaisen islanninhevoskasvatuksen näkyvyyttä sekä arvostusta.

Miten voit olla mukana ?

1. Liity kannatusjäseneksi.
Tuki 50€.
Täytä välttämättömät tiedot oheisella lomakkeella tai anna vastaavat tiimin jäsenelle. Saat laskun tai voit maksaa PayPal :lla tämän sivun alalaidasta.
http://5ghorses.com/index.php/kannatusjasen/

2. Yrityksille oma kannatusvaihtoehto, joka sisältää yhteityötä mainonnan tai tunnettuuden tiimoilta.
Muistathan että yrityksille tuki on useinmiten vähennyskelpoista verotuksessa. Lähetämme erillisen laskun tarvittavine tietoineen tätä varten. Perustuki yrityksiltä 300€ tai sopimuksen mukaan.
Vastavuoroisuutena näkyvyyttä, esimerkiksi
traileritarrat, vaatemainokset, (hoidamme tarrojen teon / painatuksen)
-nimi sponsoriseinällä,
-näkyvyys kotisivuillamme,
-somepostaukset tai vaikkapa
-”oma” nimikkoratsastaja, jonka kanssa voi sopia tuotteiden tai yrityksen esittelystä.
http://5ghorses.com/index.php/yritys-yhteistyo/

3. Hanki myynnissä olevia tuotteitamme
Tällä hetkellä brode-merkkejä, satulansuojia, tarroja sekä muutamia takkeja.

4. Lahjoita meille tuotteita varainhankintaan. Yhdistys voi sääntöjensä mukaan ottaa vastaan myös lahjoituksia tai testamentteja. Mikä tahansa tuote käy. Jos se ei ole ratsastukseen tai hevosiin liittyvää, mitä voimme hyödyntää, käytämme lahjoitukset joko palkintoina arvonnoissa tai hoidamme niiden rahaksi muuttamisen. Voit lahjoittaa myös osaamistasi. Ole yhteydessä info@5ghorses.com tai 0400-498777/ Anita

Kannatusjäsenmaksu