fbpx

Viisivaihteisia hevosia

Kasvattajat

Ajatus on että suomalaiset kasvattajat antavat lahjakkaille nuorille ratsastettavaksi hyviä hevosia, nuoria tai kokeneempia, sen mukaan millainen hevonen kulloinkin vie parhaiten ratsastajan osaamista eteenpäin.
Tarkoituksena että tiimin ratsastaja sitoutuu viemään hevosta eteenpäin kilpailu-uraa silmällä pitäen ja osallistuen hevosen kanssa kilpailuihin hevosen kehitysasteen mukaan.

Ratsastajan ja kasvattajan välille tehdään sopimus hevosen käytöstä ja sovitaan ajasta, jonka ratsu on ratsastalla. 3kk koeajan aikana selviää toimiiko valittu pari yhteen.

Kasvattajat saavat näin hevostensa koulutusta eteenpäin samalla kun nuoret ratsastajat saavat tarvitsemaansa kokemusta erilaisten hevosten treenaamisesta.
Ratsastajan ei oleteta olevan ammattitreenari tai -kilpailija, mutta koska tiimiläiset pyrkivät sellaisiksi kasvamaan tai vähintään muutoin korkealle kilparatsastuksessa, toivomme näin edistävämme molempien osapuolten asiaa tiimissä.

Tiimin ratsastajille tarjotaan suomalaisten kasvattamia hevosia käytöön. Tiimiin voi hakea kasvattaja, joilla on korkeat tavoitteet jalostuksessa, kilpailuissa ja halu toimia tiimin periaatteiden mukaisesti. Kasvattajat toimivat ilman rahallista vastiketta, tiimin varat käytetään kokonaisuudessaan ratsukoiden hyväksi.