fbpx

Viisivaihteisia hevosia

5G HORSES ry

5Ghorses logo

5G Horses ry on tiimi, joka koostuu nuorista, huipulle tähtäävistä ratsastajista.
Kilparatsut, islanninhevoset, ovat upeita alkuperäisrotuisia hevosia, joilla on peräti viisi eri askellajia. Askellajiratsastus on laji, jonka  suosio kasvaa jatkuvasti meillä ja maailmalla. Tiimissämme voi ratsastaa ja menestyä jopa ilman omaakin hevosta suomalaisten kasvattajien ja sponsoreiden myötävaikutuksella.

5G Horses panostaa nuoriin ratsastajiin, jotka valmentautuvat ja kilpailevat tavoitteellisesti. Kaudella 2023 mukana on kahdeksan edustusratsastajaa, jotka kaikki kilpailevat kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Tiimi kasvaa resurssien mukaan. Sponsorit ja tukijat ovat tärkeitä, sillä ilman heitä emme pysty yhtä hyvin kulkemaan kohti tavoitteitamme. Maastamme löytyy paljon talenttia niin hevosista kuin ratsastajistakin, ja haluamme näyttää sen!

Uutta vaihdetta hevosurheiluun

5Ghorses logo

Islanninhevosillahan on niitä viisi; käynti, ravi, töltti, laukka ja passi !
5G = 5 gaits or gears 🙂

The team’s goal is to further the level of competitive riding and the breeding of Icelandic horses in Finland on an international scale. The team focuses on junior riders as well as young riders who are dedicated to achieve their goals in competitive riding. At the moment, the team consists of 7 young riders, breeders and a large community of other people who are happy to help the team succeed with any skills they may have.